Mo-Tech is uw partner voor duurzame oplossingen!

Passie voor fietsen

met de ervaring
van 25 jaar

Mo-Tech is in 2007 ontstaan uit een passie voor fietsen en specialiseerde zich al snel naar het custommade produceren van fietsen voor professionele gebruikers. 
De Nederlandse Politie, Defensie en diverse Gemeenten werden grote afnemers. Nadat de vraag naar goede (fiets)kleding en accessoires toenam, is Mo-Tech zich ook op de productie van deze specialisaties gaan toeleggen.

Met de wensen van de gebruiker voorop, is Mo-Tech uitgegroeid tot een innovatief bedrijf dat in zowel binnen- als buitenland op grote schaal fietsen, uniformkleding en accessoires produceert. De leiding van Mo-Tech is in handen van Marc Ovezall. Samen met een gedreven team van medewerkers wordt vormgegeven aan Mo-Tech door het bieden van maatwerk, kwaliteit en ouderwetse service. In 2016 is FXX Cycles toegevoegd aan Mo-Tech. Dit van oorsprong Duitse bedrijf richtte zich met name op het custommade produceren van hoogwaardige handgebouwde fietsen voor de particuliere markt. Binnen Mo-Tech is Florian Dobner uw aanspreekpartner voor 

(E-)Mobiliteitsoplossingen voor de Duitse markt en heeft meer dan 25 jaar ervaring met internationaal productmanagement.
Op dit moment richt Mo-tech zich op het aanbieden van duurzame mobiliteitsoplossingen (B2B) voor professionele gebruikers.

De innovatie in de vervoerssector gaat razendsnel.

Marc Ovezall
Bedrijfsleider